Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η HAGE ιδρύθηκε στο τέλος του 1990 από τον Χατζηνικήτα Γεώργιο. Σαν πρώτη φάση ασχολήθηκε με την μελέτη και την κατασκευή ανελκυστήρων και σε διάστημα δύο ετών από την ίδρυση της μπήκε και στα έργα των φορτηγών ανελκυστήρων για γκαραζ, φορτίων κάθετης και οριζόντιας κίνησης.

Εκεί έγινε η αρχή για σύστημα Πιστοποίησης Εργασίας και προϊόντων ISO 9001 με δικαίωμα σχεδιασμού και παραγωγής.

Το 2000 εγκατέστησε τον ψηλότερο υδραυλικό ανελκυστήρα ατόμων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (36,5 m διαδρομή-13 στάσεων) και ξεκίνησαν εξειδικεύσεις και ευρεσιτεχνίες στον χώρο των ανελκυστήρων και των αυτοματισμών.

Επίσης, ασχολήθηκε με τον χώρο των Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, με μελέτη αερίου, θερμομονώσεων και ξεκίνησε συνεργασίες με όλο το φάσμα των Η/Μ, καθώς και εισαγωγή σε δημόσια έργα με κατατάξεις σε εργοληπτικά πτυχία.

Σήμερα συνεχίζουμε αδιάλειπτα με ποιοτικές εργασίες και προϊόντα αλλά και με πολυετή πείρα στον τομέα της δημιουργίας μελετών και εφαρμογής.

ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανελκυστήρων, αναβατορίων και κυλιόμενων κλιμάκων.

Το φάσμα όμως δεν σταματά εδώ, επεκτάθηκε σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα, μελέτη-κατασκευή, δημόσια έργα, ειδικές κατασκευές, Α.Μ.Ε.Α., κάθετη ανύψωση αλλά και οριζόντια και επικλινής μεταφορά.

Ασχολούμαστε με πιστοποιήσεις προϊόντων σε συνεργασία με την ΕΒΕΤΑΜ, μελέτη κλιματισμού, αερίου, αυτοματισμών, θερμογραφία και όλο το φάσμα των Ηλεκτρομηχανικών μελετών και κατασκευών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε διευκρίνιση θέλετε.